Over mij

Ik ben Simone Snijder 28 jaar en eigenaar van het Welzijnscentrum voor Mens en Paard “Klein Hermana”. Een droom die ik van kinds af aan had, is hiermee uitgekomen, werken met mensen en werken met paarden. Elke dag ervaar ik wat een prachtige combinatie dit is.

Na mijn bachelor of Social Work was mijn interesse voor de mens nog meer gevoed. Al meerdere jaren ben ik werkzaam in de specialistisch jeugdhulp, een uitdaging in verbinding. Als tainer & coach Mens en Paard verbind ik mens en dier. Trauma en hechting is een ander specialisme, wat inzicht kan geven in onze bakermat. Omdat voeding een wezenlijk onderdeel is van leefstijl, verdiep ik mij op dit moment in de orthomoleculaire voedingsleer. Zo heeft Welzijn en Leefstijl mijn brede aandacht.
Ik vind het erg belangrijk om mensen zowel op fysiek, mentaal als sociaal-emotioneel te ondersteunen. Alle aspecten die nodig zijn om je ‘happy & gezond’ te voelen neem ik mee. Denk aan voeding, ontspanning, werk, stressmanagement, slaap, beweging etc. Voor alles ben je hier op het juiste adres en voeding is een eerste stap waar wij altijd mee beginnen omdat voeding zoveel invloed heeft op of je, je happy kunt voelen. In de jaren dat ik werkzaam ben als professional is voeding een ondergeschoven kindje geweest als het gaat om de invloed van voeding op gezondheid en gedrag.
Ik ben gek op eten maar ben er door de jaren heen wel achter gekomen dat eerlijk en gezond eten heel belangrijk voor je. Ik zeg altijd…. meten = weten en (H)eerlijk eten.

Op alle vlakken kun je bij mij terecht en op deze website zul je vooral veel informatie vinden over voeding & leefstijl maar neem gerust ook eens een kijkje op mijn andere pagina’s

Opleidingen

* Bachelor of Social Work
* Specialist trauma en hechtingsproblematiek
* Orthomoleculair suppletieadviseur en voedingsadviseur
* Orthomoleculair Epigenetisch therapeut.
* Orun-instructeur en Instructeur Aangepast Paardrijden
* Caprilli paardencoach
* Trainer en coach voor mens en paard
* Paardenbewegingstherapeut aan de International School of Horse Applied Science